HTML

Asztrológia

Klasszikus asztrológia meg mindenféle, amiről nekem az asztrológia jut az eszembe. =)

Friss topikok

lehuppantam

2008.06.07. 16:55 kergezerge

Ide, mert itt nem kerget az őrületbe a hozzászólás-szerkesztő azzal, hogy nyomok egy entert, és nem a következő sorban folytatódik az élet, hanem kettővel lejjebb.
Tényleg ezért, tőlem azt' röhöghetsz.
A gportálon legalább át tudtam mókolni a kódót a sorvégen, a wordpressen nem megy az sem. Persze, írjam wordben, akkor nincs gond. Sőt, végül is elmondhatnám szóban is.

Aki véletlenül téved ide, annak itt van kedvenc asztrológiai oldalam címe, ami egy nagy rakás rakás, mert én tákoltam össze, és még inkább azért, mert a gportálon tákoltam össze, de majd költözik az is, mert a zerge napról-napra leleményesebb:
Klasszikus asztrológia http://klasszasztro.gportal.hu/
... de legalább a fórum rajta jó, könnyebb szerkesztgetni ott, mint itt. Ja, és okosakat irkálunk. ;) Meg van pár fordítás klasszikus szövegekből és egyéb hasznosságok.

Egyébként Zerge vagyok, sziasztok.
És asztrológiáról fogok írni, meg morogni sokat, meg idehurcolni egy csomó mindent, amiről majd kiderül, hogy haszontalanság-e, vagy tényleg az, sz'al Osthaneshoz képest valami könnyedebbre számítsatok.

3 komment

Címkék: asztrológia blog

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusasztrologia.blog.hu/api/trackback/id/tr95508441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ukulele · http://hangolok.blogspot.com 2008.06.11. 13:47:57

Kéretik nem elhanyagolni az újszülöttet :)

kergezerge · http://kergezerge.blog.hu 2008.06.14. 14:55:39

Nem fogom, vagy tíz bejegyzésre való dörömböl, csak épp volt a héten egy kis kavar, a nyomdászunk berúgott és kettős árat kért, az elveszett olvasójegyemmel kikölcsönöztek nyolc borsos árú könyvet, a rendszerben pedig nincs nyoma, hogy én azt a jegyet letiltattam, nem épp jogos követelés a BKV részéről és így tovább, csupa pénzes ügy. ;-)
A'sszem, valami bulvárosabbal kezdek, lazulásképpen. =)
Hja, és mivel az összes lehetséges blogoldák közül csak a wordpress.com-on találtam szabadon az asztrologia nevet, úgyhogy, hogy ne kelljen nekem is átoklevételre mennem, mint azoknak, akik itt, a blogspot-on meg a blogtéren foglalták el, csak hogy aztán ne használják, meg igazából főleg jobb ötlet híján ;-), oda fog költözni a klasszasztro a gportálról, szerintem egy közösblog remek lesz fórmnak, és nem kell többé szenvednem a gportál gigaidétlen modulkezelőjével sem, háháhá.

Sámánbácsi 2008.06.16. 18:07:51

Nem sűrű egy picit az életed, kedves Zergém?
süti beállítások módosítása