HTML

Asztrológia

Klasszikus asztrológia meg mindenféle, amiről nekem az asztrológia jut az eszembe. =)

Friss topikok

Napfogyatkozással kezdődött az Ökör éve

2009.01.28. 18:44 kergezerge

Ádám szerint a klasszikus asztrológusok Sithek, a csillagfejtők Jedik. Nem teljesen világos, miért, de mindegy, az a lényeg, hogy Ádám ezt nagyon komolyan veszi. Így hát amikor tegnap találtam egy tesztet a Facebookon, ami megmondja, Sith vagy-e vagy Jedi, ki is töltöttem. És azt mondta, hogy "you are a good and sincere jedi you obey you masters wishes blindly which might have bad or good results this does not mean you are foolish". Sz'al csillagfejtő vagyok, de nem hülye. Legalább. Én vagyok Lucy Skywalker, most már tudjátok. (mkha' 'gro gzer dge, tibetiül)

Úgyhogy loptam is rögtön egy képet a Skywalker-blogról (kattintsatok csak rá, lesz ott több is):

Bezony, gyűrűs napfogyatkozás volt 26-án, azzal kezdődött a keleti (tibeti, vietnámi, mongol, kínai ) Föld-Ökör éve (vagy bivalyé, marháé, ezúton is boldog újat mindenkinek), ahogy a mi naptári évünket meg egy teljes holdfogyatkozással fogjuk búcsúztatni, az majd innen is látszani fog. (Idei fogyatkozások adatai pl. itt és itt.)

És keressétek meg az 'Asztrológia' csoportot a Facebookon.

 

3 komment

Címkék: facebook asztrológia napfogyatkozás asztrológus jedi ökör éve klassztró csilló

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusasztrologia.blog.hu/api/trackback/id/tr87908772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

|Ádám| 2009.01.29. 16:12:30

Kezdetben volt az Erő. Hogy ez most gravitációs, vagy valamilyen más Erő, ne feszegessük. Vala mindez egyensúlyban. Jövének az asztrológusok irányzataikkal akik az Erőből táplálkoznak és az egyensúly felborult. Akárhogy is nézzük, addig amíg a klasszikus irányzat nem tért vissza csipkerózsika álmából, csak a modern asztrológia létezett. A modern asztrológusok azért Jedik mert védik a védhetetlent. Idealisták. Nézd meg a történelmet, nem is tudom hányszor volt olyan hogy a Jediket majdnem teljesen kiírtották. Ilyen volt Lüke Szkájvájker ideje is. A klasszikus asztrológusok a Sith-ek. Csöndben vannak, illetve kiabálnának csak senki nem hallgatja meg őket. És mindig ki akarnak írtani valamit. Persze csak azért, hogy a "jót és a szépet" helyreállítsák. Sötét eszmék ezek Zerge.

x3dgime · http://gime.hu 2009.02.02. 16:57:24

Hát, magam is elvégeztem a tesztet, s Kergezerge eredményéhez hasonlóan magamról is megtudhattam, hogy bizony dzsedi volnék, ugyanakkor csillagfejtő kevésbé, inkább az asztrológiát bírom... ;-)
Szóval valahogy nagyon nem jött be Ádám elmélete erről a dologról.
Ádám, még valami: a klasszikus asztrológiát művelők semmit sem akarnak kiirtani, csak rá szeretnének ébreszteni bizonyos _alapvető_ igazságokra, amik csak a javára szolgálhatnak minden csillagokkal foglalkozónak.
Légy jóL!
Üdv!
Gime.hu avagy 99astro
www.kemitenpet.hu stb. ;-)

|Ádám| 2009.02.05. 19:21:58

Nem a teszt dönti el hogy velejéig romlott klasszikus asztrológus, vagy idealista modern asztrológus vagy-e. Erre születni kell, tudod a klasszikus modellben nem lehetsz vadakat terelő juhász ha az összes juh vagy juhász kipusztult. Vállald fel az örökséged Gime, vállald fel hogy ráébreszteni valakit aki nem akar ráébredni nem csak hogy fölösleges, de sötét cselekedet is!
A sötét oldal csábítóbb, ezért csábultál te is el. Ha hithű lettél volna, megmaradsz modernnek. De nem, gyenge voltál és elcsábultál. Erről ennyit. :P Ne állj ellen, hulljon le a lepel a szemedről!
süti beállítások módosítása